Antena Meniu Search
x

Șeful Gării de Nord și directorul Regionalei CF București, DEMIŞI de ministrul Transporturilor

Șeful Gării de Nord, Mihai Cândea, și directorul Regionalei CF București, Laurențiu Maraloi, au fost schimbați din funcții după ce ministrul Transporturilor.

Șeful Gării de Nord, Mihai Cândea, și directorul Regionalei CF București, Laurențiu Maraloi, au fost schimbați din funcții după ce ministrul Transporturilor, Felix Stroe, s-a declarat nemulțumit de modul de administrare și de întreținere a Gării de Nord, informează Agerpres

"În această dimineață, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a decis schimbarea din funcție a directorului Regionalei Căi Ferate București și a șefului Gării de Nord. Ministrul Transporturilor s-a declarat total nemulțumit de modul de administrare și de întreținere a Gării de Nord și a dispus demiterea imediată a celor doi reprezentanți ai Regionalei de Căi Ferate București: Laurențiu Maraloi, directorul Regionalei CF București, și Mihai Cândea, șeful Gării de Nord", informează, luni Ministerul Transporturilor printr-un comunicat remis AGERPRES.

Activitatea Regionalei CF București va fi coordonată de Marcel Pioaru, șeful Serviciului de Siguranță a Circulației, iar Mihai Tănase, șef adjunct Gara de Nord, va conduce provizoriu activitatea în stația București Nord.

Sursă: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Șeful Gării de Nord și directorul Regionalei CF București, DEMIŞI de ministrul Transporturilor