Antena Meniu Search
x

Seicii din Dubai s-ar putea numara printre turistii de pe Valea Prahovei

Cele mai mari agentii de turism arabe au trimis o delegatie care sa viziteze statiunile noastre. Dupa cateva zile petrecute la Sinaia, Busteni, Azuga si Predeal, agentii s-au convins ca au descoperit un colt de rai

Vezi și

Intampinati de viceprimarul din Busteni, agentii au fost invitati sa savureze un pahar de apa romaneasca. Au mai primit un catalog cu obiective ilustrate, dar si o scurta descriere a imprejurimilor.

Delegatii au descoprit ca si statiunile sunt la fel de primitoare ca si oamenii. I-au cucerit atat peisajul natural, cat si arhitectura cladirilor vechi si au respirat cu pofta aerul proaspat. “Totul e frumos. E perfect, e destinatia perfecta. Nu e un loc scump si iti ofera puritate, apa e pura, aerul e pur. E un loc de vis in care sa vii. Si ospitalitatea acestor oameni. Romanii sunt atat de prietenosi incat ar trebui sa repetam experienta asta”, au spus acestia.

Cu atatea impresii bune, agentii si-au amintit ca sunt in cautarea unui loc care sa satisfaca pretentiile clientilor. Chiar daca nu se remarca la capitolul lux, Valea Prahovei a fost pusa pe aceeasi lista cu Dubai si alte destinatii ravnite.

Vizita arabilor in Romania a fost organizata cu sprijinul Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismuluil, iar primele contracte vor fi semnate inca din aceasta vara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Seicii din Dubai s-ar putea numara printre turistii de pe Valea Prahovei