Antena Meniu Search
x

Selfie-ul care i-a salvat viaţa. S-a dus la doctor pentru că voia să arate mai bine în poze. Ce a aflat a lăsat-o fără cuvinte

O tânără de 21 de ani susţine că selfi-urile în costum de baie i-au salvat viaţa. Datorită lor, fata a descoperit o aluniţă canceroasă.

O tânără de 21 de ani susţine că selfi-urile în costum de baie i-au salvat viaţa. Datorită lor, fata a descoperit o aluniţă canceroasă.

Sătulă ca inestetica aluniţă de pe stomac să îi strice selfi-urile în costum de baie, Cloe Jordan a decis să consulte un medic. 

Ea îşi dorea să afle ce opţiuni are pentru a scăpa de ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

După ce i-a spus doctorului că aluniţa a crescut în dimensiune şi şi-a schimbat culoarea, medicul i-a efectuat mai multe teste.

În urmă cu trei luni, o biopsie a confirmat că tânăra avea de fapt un melanom-cea mai periculoasă formă de cancer de piele.

Mai mult de atât, medicii au fost de părere că acesta s-a extins.

Ulterior, aluniţa a fost extirpată, iar fata se află acum în afara oricărui pericol.

Cele mai multe melanoame sunt cauzate de expunerea prelungită la soare, atrage atenţia Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Selfie-ul care i-a salvat viaţa. S-a dus la doctor pentru că voia să arate mai bine în poze. Ce a aflat a lăsat-o fără cuvinte