Antena Meniu Search
x

Semnaturi la minut pentru "Free Gigi!"

Arestarea lui Gigi Becali a impartit lumea in doua! Unii striga "Free Gigi" si semneaza petitii pentru a-l vedea liber pe Becali. Altii nici nu vor sa auda.

Vezi și

Magistratii l-au inchis, dar o avocata il vrea liber si e dispusa sa semneze pentru asta, pe lista gratierii lui Becali, inventata de reporterii Observator. Acestia s-au imbracat cu un tricou cu mesajul "Free Gigi", adica eliberati-l pe Gigi, si i-au cautat suporteri, pe strada.

Un domn nu doar ca a semnat, dar a oferit si sfaturi pentru grabirea eliberarii: “Aveti o situatie cu lucrurile bune ale lui Becali, daca va cer astia? Lista asta sa fie insotita de argument”.

O doamna care a dezbatut deja subiectul in salonul unui spital a  stat putin pe ganduri. Nu era indecisa, dar trebuia sa isi aminteasca CNP-ul.

Ar fi plusat cu inca o semnatura, de dragul lui Becali: “Daca aveam si datele sotului meu, treceam si pe sotul meu aici”.

In jumatate de ora, s-au strans zeci de semnaturi. Un om, pe minut, si-a dat datele personale pentru a-l vedea liber pe Gigi.

Fostii colegi din Parlament ar fi putut sa-l transforme in realitate. Au respins insa legea gratierii, in Senat. In curand, vor vota si deputatii. In actuala forma a legii gratierii, Becali are de asteptat. Pana sa semneze pentru "Free Gigi", presedintele are nevoie de avize de la Ministerul Justitiei, dar si informatii de la directorul inchisorii, judecatori sau politisti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Semnaturi la minut pentru "Free Gigi!"