Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu la Longevity Expo Forum Fest: cum controlăm procesul de îmbătrânire

Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în calitate de membru al Healthy Longevity Medicine Society, își reafirmă angajamentul față de cercetarea în domeniul longevității prin participarea la Longevity Expo Forum Fest. Evenimentul, care se desfășoară pe 22 și 23 octombrie la Club Kong din Herăstrău, București, reprezintă un veritabil hub de inovație și soluții pentru o viață mai lungă și sănătoasă.

de Redactia Observator

la 21.10.2024 , 13:05

Pe durata celor două zile, vizitatorii vor avea ocazia să participe la paneluri conduse de experți renumiți în domeniul longevității. Printre aceștia se numără Alexandru Vladimir Ciurea, specialist în neurochirurgie și sănătatea creierului, membru de onoare al Academiei Române și Andrea Maier, expertă internațională în studierea îmbătrânirii, Director al Center for Healthy Longevity de la Universitatea din Singapore, unul dintre cele mai importante centre de longevitate din lume, dar și colaborator și speaker al conferințelor de longevitate organizate de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu. Experții vor aduce în discuție descoperirile lor recente, precum și modalitățile prin care tehnologia modernă poate influența durata și calitatea vieții.

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale prezenței Senatului Științific la eveniment este prezentarea publică a rezultatelor proiectului de cercetare „Harta Longevității în România”. Această cercetare, bazată pe date medicale, sociologice și antropologice, dezvăluie secretele unor zone din România unde locuitorii au o speranță de viață peste media națională. Participanții vor afla, în cadrul panelurilor de discuții, cum factorii legați de alimentație, exercițiu fizic, dar și conexiunile sociale influențează sănătatea și longevitatea.

La standul Senatului Științific al Fundației Dan Voiculescu, vizitatorii sunt invitați să participe la „Tombola Longevității”, un concurs interactiv care oferă premii valoroase, precum un test de nutrigenetică, menit să ofere o perspectivă detaliată asupra modului în care genetica ne influențează sănătatea pe termen lung.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Ştiri sociale » Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu la Longevity Expo Forum Fest: cum controlăm procesul de îmbătrânire