Antena Meniu Search
x

Serian, a altă victimă a incendiului din Colectiv, condusă pe ultimul drum

La doar 25 de ani, Serian, a altă victimă a incendiului din Colectiv, a fost condusă pe ultimul drum. Tânăra a murit din cauza fumului toxic care s-a răspândit în club. Tatăl ei a vorbit cu ea puţin, când era intubată

Vezi și

 La doar 25 de ani, Serian, a altă victimă a incendiului din Colectiv, a fost condusă pe ultimul drum. Tânăra a murit din cauza fumului toxic care s-a răspândit în club. Tatăl ei a vorbit cu ea puţin, când era intubată. A întrebat-o dacă o doare şi ea a dat din cap că "nu". Serian a murit după şapte zile de luptă.

Serian era pe patul de spital când a rugat o asistentă să transmită aceste cuvinte părinţilor ei. Când au ajuns ei, în cele din urmă, au găsit-o intubată. Răspundea prin semne.

După ce a fost operată, zilele care treceau le aduceau speranţă părinţilor. Asta până au aflat că fata lor nu mai e. Plămânii îi fuseseră otrăviţi cu fumul toxic, o bătălie imposibil de câştigat.

Serian a murit la 25 de ani, după şapte zile de luptă. S-a dus în clubul Colectiv pentru că voia să îl susţină pe solistul trupei care concerta. Îl ştia. Erau colegi la o multinaţională renumită cu sediu şi în Bucureşti.

Serian a fost înmormântată în cimitirul musulman din Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Serian, a altă victimă a incendiului din Colectiv, condusă pe ultimul drum