Antena Meniu Search
x

Şezlong vs. prosop

Cu siguranţă vi s-a întâmplat să vreţi să staţi pe prosop la plajă lângă apă, dar să fiţi alungaţi de cei care închiriază şezlonguri. Ei bine, trebuie să ştiţi că acest lucru nu este tocmai legal.Există o lege care îi obligă pe operatorii de plajă să asigure locuri, lângă mare pentru turiştii cu prosop.

Vezi și

Cu siguranţă vi s-a întâmplat să vreţi să staţi pe prosop la plajă lângă apă, dar să fiţi alungaţi de cei care închiriază şezlonguri.  Ei bine, trebuie să ştiţi că acest lucru nu este tocmai legal. Există o lege care îi obligă pe operatorii de plajă să asigure locuri, lângă mare pentru turiştii cu prosop.

Cine bagă mâna în buzunar poate sta lângă apă, iar cine nu îşi permite sau pur şi simplu vrea să stea pe prosop, este marginalizat, în spatele şezlongurilor, departe de apă.

Inspectorii de la protecţia consumatorului au bătut plaja la pas, cu legea în mână.

Toţi operatorii de plajă care nu au asigurat o zonă pentru turiştii care vor să stea pe prosop au primit 20 de mii de lei amendă. Azi, inspectorii se vor întoarce pe plajă să verifice dacă cei care au concesionat plaje respectă legea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Şezlong vs. prosop