Antena Meniu Search
x

Şi-a izbit copilul de beton după ce şi-a prins soţia cu amantull

O ceartă între adulţi i-ar putea aduce sfârşitul unui copil de cinci ani din Iaşi. Este în comă! Tatăl l-ar fi izbit de beton, după ce şi-a surprins soţia cu amantul.

la 20.03.2014, 08:57
Vezi și

 Omul se apără, spune că a încercat doar să o convingă pe femeie să renunţe la aventuri şi să-şi crească împreună cei doi copii, dar a fost la rândul său bruscat. Şi l-a scăpat pe băiat din braţe.

Aşa ar fi ajuns fiul său în comă, la spital. Nu din vina lui, se apără tatăl. Băiatul a fost pur şi simplu prins la mijloc în războiul dintre el, soţia sa şi amantul acesteia, poveşteşte omul.

Scandalul a izbucnit în momentul în care nevasta a venit acasă cu partenerul ei din afara căsătoriei. A vrut să lovească şi el, însă amantul femeii a fost mai rapid. Atunci, povesteşte bărbatul, fiul său de cinci ani a fugit din casă, iar el s-a dus după acesta.

L-a prins şi s-a întors cu el în braţe la uşa amantului soţiei sale. Acolo a primit copilul o lovitură care îi poate aduce sfârşitul. Soţul ei, care a fost condamnat în trecut pentru furt şi tâlhărie, s-ar putea întoarce la închisoare. Iar cei doi copii ai săi ar putea ajunge în grija statului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Şi-a izbit copilul de beton după ce şi-a prins soţia cu amantull

Breaking news

Alexandru Pițurcă și directorul ROMARM sunt liberi. Judecătorii au respins cererea de arestare făcută...

Alexandru Pițurcă și directorul ROMARM sunt liberi. Judecătorii au respins cererea de arestare făcută de DNA