Antena Meniu Search
x

Foto Cristina Ramona, o fată de 12 ani, dată dispărută în Sibiu. Polițiștii fac apel la populație

Cristina Ramona Roth, o fată de 12 ani din Sibiu, a fost dată dispărută după ce a plecat sâmbătă de acasă și nu s-a mai întors. Polițiștii cer ajutorul populației pentru a îi da de urmă.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 17.01.2021, 17:55

fată dispărută în Sibiu
Cristina Ramona - IPJ Sibiu
  • Apel pentru găsirea unei minore de 12 ani, dată dispărută

"La data de 17 ianuarie a.c., poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, la data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 14,00, nepoata sa minoră, Cristina Ramona Roth, în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Sibiu, fără a mai reveni", a transmis IPJ Sibiu.

Cristina Ramona are aproximativ 50 de kilograme, înălţime de 150 cm, ochi căprui, păr castaniu deschis, lung, drept, ten alb și constituţie atletică.

La data dispariţiei fata purta o geacă din fâş, cu glugă de culoare neagră, pantaloni tip leggings de culoare neagră, pantofi sport de culoare neagră, mai spune sursa citată. Aceasta nu prezintă semne particulare.

"Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112", mai transmite IPJ Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cristina Ramona, o fată de 12 ani, dată dispărută în Sibiu. Polițiștii fac apel la populație