Antena Meniu Search
x

SIDA, una din marile MINCIUNI ale medicinei?

De mai bine de 30 de ani, SIDA a ocupat topul listei celor mai înfricoșătoare boli ale planetei

De mai bine de 30 de ani, SIDA a ocupat topul listei celor mai înfricoșătoare boli ale planetei

Ulterior, omenirea s-a confruntat cu noi amenințări: gripa porcină ori aviară iar panica a fost, din nou, semănată în mentalul colectiv. Cu toate acestea, unde sunt milioanele de morți pe care le „promiteau” aceste morți? Sau, unde e Africa părăsită ca urmare a extinderii virusului?, sunt întrebările pe care le ridică scepticii.

"Nu cred că SIDA este incurabilă. Sistemul imunitar slăbit este o problemă care ne bântuie de 200 de ani. Poate fi rezolvată. Virusurile aflate în sângele celor care au SIDA nu reprezintă cauza acestei boli, ci tocmai o consecință a imunodeficienței. Oamenii cred că SIDA nu poate fi vindecată, deoarece în anii '80, doi doctori, americanul Robert Gallo și francezul Luke Montanye, au reușit să convingă lumea că aceasta boală este cauzată de "virusul deficienței imunitare umane" (HIV). Totuși, acest virus nu poate fi identificat în corpul omenesc. Pacienții bolnavi de SIDA sunt diagnosticați prin teste care identifică în sânge anticorpi, și nu HIV. Diagnosticarea HIV seropozitivă șochează deaorece promotorii SIDA au convins pe toată lumea că pacienții infectați cu acest virus vor muri mai devreme sau mai târziu din această cauză, boala fiind incurabilă", a declarat Gor Shirdel, doctor în medicină (Irlanda), care a vindecat doi oameni de "boala secolului".

Mai mult, Robert Willner, autorul cărții "Decepția Mortală, s-a injectat singur cu sângele unui pacient infectat cu HIV și nu a rămas infectat după. A declarat că a vrut să pună astfel capăt celei mai mari minciuni din istoria medicinei.

"SIDA este asociată cu zeci de boli care nu sunt legate direct de ea. Nicio persoană nu a murit, propriu-zis, de SIDA. Este doar o afacere profitabilă pentru marile companii farmaceutice și pentru organizațiile medicale internaționale", a mai adaugat Shirdel.

Totuși, până când existența SIDA nu va fi negată 100%, teoriile despre acest lucru vor rămâne simple teorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » SIDA, una din marile MINCIUNI ale medicinei?