Antena Meniu Search
x

Destin cumplit pentru Simona! Tânăra mamă de 21 de ani, ucisă de fostul iubit, fusese abuzată în copilărie chiar de tatăl ei

Noi detalii șocante apar în cazul crimei de la Untești, Vaslui, unde o tânără mamă de 21 de ani a fost înjunghiată mortal de fostul iubit.

Noi detalii șocante apar în cazul crimei de la Untești, Vaslui, unde o tânără mamă de 21 de ani a fost înjunghiată mortal de fostul iubit.

Potrivit vremeanoua.ro, Simona Bălan, mamă a patru copii, ucisă, marți seară, de fostul concubin, este fiica lui Ionel Bălan, condamnat, în 2013, la 20 de ani de închisoare pentru că și-a abuzat sexual fiicele.

Prima victimă a lui Ionel Bălan a fost Simona, care începând din 2009, de la vârsta de 13 ani, a fost supusă ani la rând unor abuzuri inimaginabile.

Ajunsă la vârsta adolescenței, Simona a fugit de acasă chiar în brațele lui Andrei Negruț, care marți a devenit ucigașul ei.

După plecares Simonei, tatăl acesteia a început să o abuzeze pe fiica mai mică, el fiind reclamat la poliție mai târziu de fiica mijlocie.

Simona Bălan a fost ucisă, marți, în satul Unțești, comuna Bogdănești, judeţul Vaslui, unde tânăra locuia alături unul dintre copii, după ce îl părăsise pe Andrei Negruț, în urmă cu un an.

Simona îl părăsise pe bărbat din cauza violenței familiale. 

De un an de zile, Simona avea o legătură cu un alt bărbat, iar Andrei Negruț, pe fondul geloziei, o amenința permanent că o va ucide.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Destin cumplit pentru Simona! Tânăra mamă de 21 de ani, ucisă de fostul iubit, fusese abuzată în copilărie chiar de tatăl ei