Antena Meniu Search
x

Singurul parc acvatic gonflabil din România

Suntem într-o continuă căutare de lucruri noi. Mai ales în sezonul cald, când tot ce avem la dispoziţie în Bucureşti sunt câteva piscine în care ne putem răcori.

Vezi și

Suntem într-o continuă căutare de lucruri noi. Mai ales în sezonul cald, când tot ce avem la dispoziţie în Bucureşti sunt câteva piscine în care ne putem răcori. Noi însă ne-am cam săturat de şezlonguri, aşa că ne-am îndreptat atenţia către ceva mai dinamic. Astfel am ajuns chiar la marginea Bucureştiului, la singurul parc acvatic gonflabil din România.

Catapulte, trambuline, tobogane, un catamaran gonflabil, nişte caiace - sunt doar câteva dintre atracţiile parcului, iar partea cea mai bună este că nu e nevoie de experienţă ca să le încerci. Tocmai de asta, am încercat şi noi un sport pe apă: stand-up-paddle.

Dar nu poţi învăţa să te ţii pe placă, fără ajutorul unui instructor. Oricum, dacă nu sunteţi atraşi de stand-up paddle, în mod sigur veţi găsi altceva care să vă atragă. Bucureştenii sunt foare mulţumiţi de ideea de parc acvatic la doar câteva minute distanţă de Capitală.

De asemenea, vizitatorii vor lua parte şi la diverse evenimente şi vor fi organizate concursuri cu premii. Parcul este destinat şi pentru activităţi de team-building.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Singurul parc acvatic gonflabil din România