Antena Meniu Search
x

Sinucidere inexplicabila in cartierul Drumul Taberei

Tragedie in sanul unei familii din Bucuresti. Copilul lor cel mare, o fata in varsta de 15 ani, si-a luat viata la scurt timp dupa ce bunica ei a adormit

Vezi și

Durerea e cu atat mai mare, pentru ca parintii nu stiu ce a determinat-o pe adolescenta sa recurga la un astfel de gest. Cunoscutii spun ca era o fire vesela si ca nu avea probleme in familie, la scoala sau in dragoste. Tragedia a avut loc in cartierul Drumul Taberei, din Bucuresti. Fata a asteptat ca bunica ei sa se retraga in dormitor, apoi a mers la ghena de gunoi de la etajul al zecelea si s-a aruncat in gol. Vecinii au fost cei care au dat alarma.

Echipajul sosit la interventie a incercat sa o resusciteze pe adolescenta pret de cateva minute. Manevrele lor au fost, insa, in zadar. Trupul firav al fetei de 15 ani a fost zdrobit la impactul cu solul. Fata tocmai terminase primul an de liceu. Prietenii spun ca nu a avut probleme la scoala, iar cu parintii se intelegea foarte bine.

Trupul fetei a fost transportat la Institutul de medicina legala pentru efectuarea necropsiei. Intre timp, criminalistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate ce a s-a intamplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Sinucidere inexplicabila in cartierul Drumul Taberei