Antena Meniu Search
x

Site-urile de booking vor introduce locul de joacă în listarea proprietăților, prevăd cei de la Waterboyz

Waterboyz, una dintre cele mai dinamice companii din țară care se ocupă cu amenajarea locurilor profesionale de joacă pentru copii, prin activitatea sa, nu face altceva decât să ne confirme faptul că inovația este esențială pentru dezvoltarea corectă a copiilor noștri.

de Redactia Observator

la 05.03.2020, 17:44

  • Fondatorul conceptului este George Toda.
  • Platformele online de cazare vor insera o rubrică pentru locurile de joacă.

Waterboyz, una dintre cele mai dinamice companii din țară care se ocupă cu amenajarea locurilor profesionale de joacă pentru copii, prin activitatea sa, nu face altceva decât să ne confirme faptul că inovația este esențială pentru dezvoltarea corectă a copiilor noștri.

Fondatorul George Toda este de părere că platformele online de cazare vor insera curând o rubrică dedicată locurilor de joacă, întrucât solicitările turiștilor au început să se înmulțească:

Suntem de părere că site-urile de booking vor introduce, în scurt timp, locul de joacă în cadrul opțiunilor de listare a proprietăților. Am amenajat locuri de joacă în peste 200 de hoteluri, pensiuni și restaurante și de aproximativ un an primim cereri absolut în fiecare zi.

Directorul general al Waterboyz România ne-a spus că în această perioadă, compania sa lucrează la turație maximă, fiind extrem de solicitată în urma feedback-ului extrem de pozitiv primit pentru toate lucrările efectuate, indiferent de tipul clientului, fie că a fost vorba de hoteluri, mall-uri sau de afaceri de tip start-up cu finanțare Europeană:

Avem deja 4 echipe la montaj și nu facem față, îi sfătuim pe cei din domeniul HORECA să ne contacteze în a doua jumătate a anului pentru o execuție mai rapidă. Copiii preferă cel mai mult structurile de joaca de interior și de exterior, realitatea virtuala, panourile interactive și parcurile de trambuline.

Echipa Waterboyz este formată din oameni tineri și dedicați, ale căror puncte forte sunt flexibilitatea, deschiderea către nou și seriozitatea. Waterboyz a amenajat locuri de joacă în întreaga țară, cele mai multe dintre acestea fiind in București, Târgoviște, Brașov, Sibiu, Iași, Cluj, Timișoara, Oradea, Craiova și Constanța.

Iată cum decurge un proces de execuție al unui loc de joaca:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel de echipamente inovatoare îmbină perfect utilul cu plăcutul și îi ajută pe părinți în formarea copiilor. Chiar dacă locurile de joacă realizate de către Waterboyz respectă cele mai înalte standarde de siguranță conform normelor în vigoare, specialiștii spun că atenția părinților și buna-comunicare nu trebuie să lipsească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Stiri sociale » Site-urile de booking vor introduce locul de joacă în listarea proprietăților, prevăd cei de la Waterboyz