Antena Meniu Search
x

Snopit în bătaie de nepoții săi

Răsturnare de situaţie într-un caz de violenţă extremă, în Galaţi. Un bărbat de 54 de ani a ajuns la spital mai mult mort decât viu, după ce a fost snopit în bătaie.

Vezi și

 Răsturnare de situaţie într-un caz de violenţă extremă, în Galaţi. Un bărbat de 54 de ani a ajuns la spital mai mult mort decât viu, după ce a fost snopit în bătaie. Trei zile a stat în comă, timp în care ancheta îl viza pe fiul lui.

Şi aproape că au reuşit. Bărbatul a stat trei zile în comă iar medicii nu-i dădeau prea multe şanse de supravieţuire. Dar minunea s-a produs. Este stabil şi cu o stare generală destul de bună.

Bărbatul a fost snopit în bătaie după ce şi-a denunţat nepoţii la poliţie, la primărie şi le-a spus tuturor cu ce s-ar ocupa. Tinerii nu au putut accepta o asemenea umilinţă. Şi au atacat. La stâna unde bărbatul lucra ca cioban.

Tinerii au aruncat vina chiar pe fiul bărbatului. Ştiau că acesta se ceartă des cu tatăl lui, aşa că au crezut că sunt acoperiţi. Dar bărbatul s-a trezit din comă şi a povestit tot ce s-a întâmplat.

Bărbatul va mai sta o bucată de vreme în spital. În funcţie de numărul de zile de spitalizare, poliţiştii vor putea încadra fapta bătăuşilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Snopit în bătaie de nepoții săi