Antena Meniu Search
x

Snopit in bataie de un calaret care participa la un festival din Sighetul Marmatiei

Incident violent la Festivalul de datini și obiceiuri din Sighetul Marmației. Un barbat a fost snopit în bataie de un calareț care participa la paradă.

Vezi și

Incident violent la Festivalul de datini și obiceiuri din Sighetul Marmației! Un bărbat a fost snopit în bătaie de un călăreț care participa la paradă. Motivul ar fi că spectatorul s-a apropiat mult prea tare de cal și i-ar fi atras atenția stăpânului să nu îl mai biciuiască. Bărbatul din șa a simției nevoia să îi aplice și lui o corecție. Lovitura a fost, însă, destul de puternică încât să îl lase pe tânărul agresat leșinat. Norocul victimei a fost că un sportiv care participa la eveniment i-a acordat primul ajutor. Chiar și așa, bărbatul a ajuns la spital și este și acum internat. Agresorul a fost reținut de polițiști pe moment, dar pentru că nu a fost depusă o plângere pe numele său, a fost eliberat. El și victima lui au primit, însă, o amendă pentru tulburarea liniștii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Snopit in bataie de un calaret care participa la un festival din Sighetul Marmatiei