Antena Meniu Search
x

(P) Ești activ în social media și ai peste 300 de prieteni? Recomandă produse prietenilor tăi virtuali și câștigă bani cu PromoteGram!

Poate că ai auzit deja că poți face bani doar fiind activ pe platformele de socializare. Se prea poate să îți sune prea frumos ca să fie adevărat. Cum să faci bani stând pe Facebook sau pe Instagram?

de Redactia Observator

la 07.08.2019, 12:57

Poate că ai auzit deja că poți face bani doar fiind activ pe platformele de socializare. Se prea poate să îți sune prea frumos ca să fie adevărat. Cum să faci bani stând pe Facebook sau pe Instagram? Cu siguranță, ai nevoie de un blog cu tot felul de articole publicate în mod constant sau sigur ai nevoie de un website care se bucură de trafic intens. Totuși, oricât de incredibil ar suna, iată că în anul 2019, dacă ești activ pe Facebook, pe Instagram, pe Twitter și pe orice alte platforme de socializare, poți să faci bani pe baza interacțiunilor tale sociale în mediul online.

Fie că îți este total necunoscut termenul, fie că ți-a mai trecut pe lângă ureche, dacă ai câteva sute de adepți pe Facebook, ai toate șansele să devii un promotor pe social media. Așa cum spune și termenul, un promotor este o persoană care are o anumită influență asupra altor persoane și care le poate influența alegerile. Am ajuns deja în miezul problemei, și anume la alegeri. Ce fel de alegeri? De la alegerea unei paste de dinți, a unei perechi de adidași perfect pentru alergat și până la alegerea unui stil de viață. Important este că dacă ai câteva sute de fani în mediul social și clădești cu seriozitate campanii de promovare pentru produse, ai șanse uriașe să îți valorifici influența.

Dacă ești nou venit în lumea marketingului de influență și dorești să înveți cum să câștigi bani fiind activ pe platformele de socializare, următorul ghid este pentru tine.

Promotegram

Cum să faci bani pe social media ca promotor de produse si servicii?

Înainte de a intra în detalii despre cum poți câștiga bani din social media din poziția de influncer, hai să discutăm despre elementele de bază care vor face din tine un promotor credibil, care n-are nicio problemă în a câștiga încrederea potențialilor parteneri.

În primul rând, este esențial să produci conținut de înaltă calitate. Calitatea conținutului pe care îl creezi poate determina impresia pe care o vei avea asupra potențialilor parteneri. Desigur, conținutul de înaltă calitate este crucial dacă dorești să faci o primă impresie bună. Gândește-te că atunci când un brand caută un potențial promotor pentru o posibilă colaborare, acel brand va analiza relevanța, grandul de influență și de implicare al promotorului. În această etapă, brandul va analiza conținutul realizat de promotor pentru a vedea dacă este sau nu de calitate, dacă are un impact și ce fel de impact.

În al doilea rând, un bun promotor trebuie să interacționeze cu audiența. Dacă dorești să câștigi bani din social media, este important să construiești o audiență pe deplin angajată și loială. În loc să creezi pur și simplu conținut, trebuie să implici audiența într-o conversație.

Cum te poate ajuta PromoteGram să câștigi bani din social media?

Multora li se pare complicat să creeze conținut de calitate, să interacționeze cu audiența și să devină „influenceri” care se bucură de tot mai multă credibilitate. Spre deosebire de clasicii influenceri care au mii de adepți pe rețelele de socializare, promotorul este o persoană cu o imagine reală în viată de zi cu zi, care, prin naturalețea sa, poate influenta mult mai mult opinia consumatorilor, fiind autentici în privința recomandării produselor. Indiferent dacă de-abia înțelegi ce înseamnă a fi un influencer sau promotor, si dorești să câștigi bani din aceasta activitate, aderarea la o rețea de marketing prin recomandare poate fi o modalitate foarte bună de a înțelege mai bine ce înseamnă să fii un bun vector de comunicare. O astfel de rețea de este deosebit de benefică pentru internauții care nu au primit încă propuneri de la branduri, comercianți sau alți operatori economici.

Aici intervine PromoteGram, o platformă 100% românească creată de doi antreprenori din fonduri proprii, care și-au propus să valorifice potențialul socio-economic de dezvoltare al tinerilor și operatorilor economici din zonele rurale și nu numai, prin social media.

Cu alte cuvinte, PromoteGram dorește să facă legătura între promotori autentici și operatori economici.

Dacă te vei înscrie în comunitatea PromoteGram, te vei bucura de câteva avantaje substanțiale. Vei putea participa la cursuri, training-uri și workshops în online media pentru a înțelege mai bine ce trebuie să faci din poziția de promotor, vei avea acces direct la branduri și producători și vei putea alege ce produse dorești să promovezi.

Cu alte cuvinte, dacă ai între 16 - 35 ani, te bucuri de cel puțin 300 de fani pe platformele de socializare și vrei să devii un promotor, atunci PromoteGram te ajută să ai ecou în social media.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » (P) Ești activ în social media și ai peste 300 de prieteni? Recomandă produse prietenilor tăi virtuali și câștigă bani cu PromoteGram!