Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr din Câmpulung a făcut prăpăd cu BMW-ul în parcarea din faţa blocului, apoi s-a baricadat în casă (Video)

Un tânăr din Câmpulung, aflat la volanul unui BMW a spulberat maşinile din faţa blocului din motive încă neelucidate, apoi a fugit şi s-a baricadat în casă.

de Cristian Ionescu

la 31.07.2019 , 10:20

Un tânăr din Câmpulung, judeţul Argeş, aflat la volanul unui BMW a spulberat maşinile din faţa blocului din motive încă neelucidate, apoi a fugit şi s-a baricadat în casă.

El este obligat să se prezinte la secţie în 24 de ore, aşa că Poliţia nu poate intra peste el în casă, iar tânărul probabil ca va avea timp suficient ca alcoolul din sânge să dispară, în cazul în care se era băut la momentul accidentului.

Un tânăr din Câmpulung a făcut prăpăd cu BMW-ul în parcarea din faţa blocului

Vezi și

Locatarii unui bloc din Câmpulung s-au trezit panicaţi, la auzul unei bubuituri puternice în faţa blocului, toată lumea coborând să vadă ce se întâmplă.

În scurt timp şi-au dat seama că unul dintre ei, posesorul unui BMW, a făcut prăpăd în parcare, spulberând maşinile parcate.

Şoferul maşinii ar fi fost băut, spun unii locatari, care l-au văzut cum a fugit din maşină direct în casă, unde s-a baricadat.

El este obligat să meargă la Poliţie şi să declare accidentul în 24 de ore, timp suficient pentru ca alcoolemia să scadă, în cazul în care a fost băut.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Un tânăr din Câmpulung a făcut prăpăd cu BMW-ul în parcarea din faţa blocului, apoi s-a baricadat în casă (Video)