Antena Meniu Search
x

Video Șofer din Argeș, scandal cu polițiștii care l-au prins cu permisul suspendat: „Dacă îmi luaţi permisul vă fac belele!”

Mai mulţi politişti din Argeş au fost ameninţaţi de un individ că le va da foc la secţie, după ce l-au prins că circula cu permisul suspendat.

de Redactia Observator

la 20.11.2020, 13:59

Vezi și
  • Poliţiştii i-au făcut semn să oprească, însă bărbatul a fugit direct spre casă, unde a făcut un întreg scandal când a văzut agenții în poartă.
  • Pe lângă sancțiunea pentru că circula cu permisul suspendat, bărbatul a fost amendat şi cu 4.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor antiCovid.

Puţin după ora 23, poliţiştii i-au făcut semn să oprească, însă bărbatul a fugit. A fost prins acasă, în localitatea Poiana Lacului, unde a început scandalul.

”Dacă voi îmi luaţi permisul, vă fac belele. Ascultaţi la mine! Jur cu mâna pe icoană că vă fac belele”, le striga bărbatul polițiștilor.

Pe lângă sancțiunea pentru că circula cu permisul suspendat, bărbatul a fost amendat şi cu 4.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor antiCovid. 

Mai mult, joi, el a fost reţinut pentru 24 de ore după ce oamenii legii au prezentat procurorului imaginile din acea noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Șofer din Argeș, scandal cu polițiștii care l-au prins cu permisul suspendat: „Dacă îmi luaţi permisul vă fac belele!”