Antena Meniu Search
x

Şoferul intrat cu maşina într-un loc de joacă, în Bucureşti, a făcut o criză de epilepsie la volan

Şoferul care a scăpat maşina de sub control, în această dimineaţă, intrând într-un loc de joacă pentru copii, a făcut o criză de epilepsie la volan.

de Redactia Observator

la 10.05.2019, 11:34

Şoferul care a intrat cu maşina într-un loc de joacă, în Bucureşti, a făcut o criză de eilepsie la volan - Facebook

Şoferul care a scăpat maşina de sub control, în această dimineaţă, intrând într-un loc de joacă pentru copii, a făcut o criză de epilepsie la volan.

În această dimineaţă, în jurul orei 8.00, o maşină scăpată de sub control a rupt gardurile unui parc de joacă pentru copii şi s-a înfipt direct într-un tobogan. 

S-a întâmplat în sectorul 3 al Capitalei, pe Aleea Barajul Rovinari.

Conducatorul unei autoutilitare, în vârstă de 38 de ani, care se deplasa în parcarea amenajată dintre blocuri pe Aleea Barajul Rovinari nr 6, se pare că pe fondul unor probleme medicale a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrand în coliziune cu două autoturisme parcate şi un gard de împrejmuire al unui loc de joacă pentru copii, transmit poliţiştii. 

Pe acelaşi subiect

În urma evenimentului, a rezultat rănirea conducatorului auto, nefiind implicate alte victime, acesta fiind transportat la spitalul Sf Pantelimon.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

În continuare, se efectuează cercetari pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier şi se fac verificari privind posibile cauze medicale generatoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Şoferul intrat cu maşina într-un loc de joacă, în Bucureşti, a făcut o criză de epilepsie la volan