Antena Meniu Search
x

El este şoferul care a încercat să calce un poliţist sâmbătă dimineaţă, în Rahova

Un tânăr de 27 de ani le-a dat de furcă poliţiştilor, sâmbătă dimineaţă, în cartierul Rahova, din Bucureşti. Au fost împuşcături şi urmărire ca în filme, iar unul dintre agenţi a fost la un pas de a fi călcat cu maşina de şoferul nervos că a fost oprit pentru control.

Totul a pornit, după ce polițiștii au încercat să oprească un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, pentru un control de rutină, însă şoferul mașinii a demarat în trombă.

La fel şi poliţiştii, care au plecat în urmărire lui.

Într-un final a fost blocat în trafic, dar, ca să scape, bărbatul a intrat în mașina Poliției, iar unul dintre agenți era să fie strivit. 

Ulterior, poliția l-a somat și a tras focuri de armă spre cauciucuri, dar fără rezultat.

Agentul a solicitat sprijin și mai multe echipaje de jandarmi au plecat în urmărirea suspectului. Bărbatul a fost prins în casa unor rude. 

"Vorbim despre un bărbat de 27 de ani, reținut sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni, tulburare ordinii și liniștii publice și conducerea fără permis. Urmărirea a fost pe mai multe străzi de pe raza Sectorului 5. A fost necesară folosirea forței”, a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt Poliția Capitalei.

Numele lui este Staicu Nicolae. Tânărul şi-a recunoscut fapta şi a declarat că regretă ceea ce a făcut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » El este şoferul care a încercat să calce un poliţist sâmbătă dimineaţă, în Rahova