Antena Meniu Search
x

Şofer din Galaţi, amendat cu 1.500 de lei pentru neglienţă

Şoferii din România sunt, mai nou, sancţionaţi şi pentru că nu respectă curăţenia. A păţit-o un bărbat din Galaţi care s-a ales cu o amendă destul de mare, pentru că a murdărit şoseaua cu noroi.

de Redactia Observator

la 22.03.2019, 12:30

Vezi și

Şoferii din România sunt, mai nou, sancţionaţi şi pentru că nu respectă curăţenia. A păţit-o un bărbat din Galaţi care s-a ales cu o amendă destul de mare, pentru că a murdărit şoseaua cu noroi.

Neglijenţa se plăteşte scump. În Galaţi, şoferii nu sunt amendaţi doar pentru că nu respectă regulile de circulaţie ci şi pentru că murdăresc şoselele cu noroi.

1.500 de lei a fost amenda pe care a trebuit să o plătească şoferul unei firme de construcţii. A ieşit dintr-un şantier, direct pe şosea, fără să-şi spele cauciucurile.

La fel a păţit şi firma la care lucrează. A fost taxată cu 2.000 de lei, pentru că angajaţii nu au menţinut curăţenia atunci când au părăsit terenul unde lucrau.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Legea trebuie respectată, spun oamenii. Dincolo de aspectul ecologic, se previn astfel şi accidentele de circulaţie. Noroiul lăsat în urmă de maşini se întinde pe şosea şi devine periculos pentru alte vehicule care trec prin zonă şi ar putea să derapeze.

Unul dintre localnici susţine că toate utilajele care ies din câmp pe şosele ar trebui verificate, "pentru că poţi face un accident când găseşti pe asfalt noroi şi aşa mai departe".

De asemenea, o şoferiţă susţine că "da, mă deranjează prezenţa noroiului pe şosea. Există disconfort. Şi vizual dar şi pentru noi nu este ok. Şantieriştii ar trebui să respecte regulile, de la echipamentul de protecţie până la grija faţă de noi ceilalţi care suntem participanţi în trafic".

Într-o lună de când au început să supravegheze traficul pe lângă şantierele din oraş, agenţii au dat amenzi de 5.500 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Şofer din Galaţi, amendat cu 1.500 de lei pentru neglienţă