Antena Meniu Search
x

Şoferii se împiedică pe Autostrada Bucureşti - Piteşti de lucrările la un pod (Video)

Un pod de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti s-a transformat în puntea suspinelor pentru şoferi. Din cauza lucrărilor, oamenii pierd cel puţin o oră pentru a traversa 200 de metri de drum. La mijlocul lunii mai, ministrul Transporturilor le-a dat constructorilor şi şefilor de la drumuri un ultimatum.

de Redactia Observator

la 25.11.2019, 19:34

Vezi și

Un pod de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti s-a transformat în puntea suspinelor pentru şoferi. Din cauza lucrărilor, oamenii pierd cel puţin o oră pentru a traversa 200 de metri de drum. La mijlocul lunii mai, ministrul Transporturilor le-a dat constructorilor şi şefilor de la drumuri un ultimatum: 12 iunie. A trecut de atunci o săptămână, iar lucrările sunt încă în toi. Oficialii de la Drumuri au găsit vinovatul: vremea!

Nervi întinşi la maximum pentru şoferii care au drum pe Autostrada Bucureşti - Piteşti. Lucrările la podul de peste râul Argeş bat pasul pe loc, în timp ce în zonă se formează cozi de câţiva kilometri. 

Lucrările la podul de pe Bucureşti - Piteşti ar putea să mai dureze cel puţin două săptămâni

Cel mai aglomerat e în weekend. Oamenii stau şi câte o oră în trafic doar ca să traverseze o porţiune de puţin peste 200 de metri. 

Pe 12 mai, ministrul Transporturilor era de partea şoferilor. Le-a dat chiar un ultimatum drumarilor: 30 de zile. A ameninţat constructrul cu rezilierea contractului, iar pe şeful CNAIR Bucureşti cu demisia. 

"În situaţia în care această lucrare nu se finalizează în termenul pe care l-am solicitat, fiecare dintre cei implicaţi vor suporta consecinţele! Cei care nu înțeleg să își facă treaba, constructori sau funcționari, vor pleca acasă", spunea, la vremea respectivă, Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor.

Au trecut de atunci nu 30 de zile, ci 37. Acum, contactat de echipa Observator, ministrul Transporturilor nu a mai comentat situaţia.  

Reprezentanţii CNAIR avansează un nou termen pentru închiderea şantierului: două săptămâni. Au şi o explicaţie pentru întârzieri. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lucrările la podul de peste râul Argeş, de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, au început anul trecut, la sfârşitul lunii octombrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Şoferii se împiedică pe Autostrada Bucureşti - Piteşti de lucrările la un pod (Video)