Antena Meniu Search
x

Descoperire cumplită în pădurea Cetăţuia de la marginea Iaşului! Un tânăr de 18 ani a fost găsit spânzurat de un copac

Vezi și

Un tânăr de 18 ani a fost găsit, de localnici, fără suflare între crengile unui copac. Medicii au încercat imporsibilul şi l-au resuscitat mai bine de o oră, dar nu l-au putut salva. Nimeni nu ştie ce motiv l-a împins pe tânăr să recurgă la gestul extrem, care nu a lăsat niciun bilet de adio. Bizar este că băiatul este al treilea copil, din cei nouă ai familiei, care moare în condiţii suspecte.

Medicii încearcă să readucă la viaţă un tânăr de 18 ani găsit, aproape fără suflare, într-un copac, la 10 metri înălţime. 

Victima a fost descoperită aseară de câţiva tineri aflaţi în apropiere. Stăteau de vorbă, pe marginea drumului, când au auzit zgomote ciudate în pădurea Cetăţuia. Au mers să vadă ce se întâmplă şi astfel l-au văzut pe băiat între crengi. Speriaţi, au sunat la 112.  

Mai bine de o oră, bărbatul şi colegii lui l-au resuscitat pe tânăr. Însă fără rezultat.

La faţa locului a ajuns într-un suflet un frate al tânărului, care l-a identificat. Anchetatorii nu au găsit niciun bilet de adio, motivele sinuciderii nefiind momentan cunoscute. Trupul tânărului a fost transportat la IML pentru necropsie.

Băiatul provine dintr-o familie cu 9 copii. Alţi doi fraţi ai lui au murit în condiţii suspecte. Unul dintre ei s-ar fi urcat acum câţiva ani pe un stâlp de înaltă tensiune şi ar fi căzut, iar celălalt a suferit arsuri foarte grave într-un incendiu produs anul trecut, în martie, la casa părintească. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Descoperire cumplită în pădurea Cetăţuia de la marginea Iaşului! Un tânăr de 18 ani a fost găsit spânzurat de un copac