Antena Meniu Search
x

SPECIAL! ABT, antrenament la tine acasă

S-a inventat un concept de antrenament care vă lucrează musculatura fără să fie nevoie să iasă din casă. Se numeşte ABT şi constă în exerciţii simple, dar foarte eficiente.

Vezi și

 Sunt zile în care pur şi simplu nu ai chef să mergi la sală pentru că eşti prea obosită sau nu ai timp. Dar ce te faci cu sentimentul ăla de vinovăţie care te urmăreşte şi nu te las să stai liniştită. E simplu. Poţi să scăpi de el dacă faci exerciţii acasă.

Pentru a face antrenamente în propria sufragerie ai nevoie doar de două gantere, un scaun mic şi o saltea de neopren.

Încălzirea este esenţială, aşa că trebuie făcută foarte conştiincios. Apoi încep exerciţiile. Dacă nu aveţi gantere acasă le puteţi înlocui cu două sticle de plastic de un litru, pe care le umpleţi cu apă.

O variantă mai uşoară de a lucra braţele este la saltea. De la genoflexiuni simple, vom trece la genoflexiuni laterale. Începem.

Ultima serie de exerciţii pentru fesieri este de-a dreptul chinuitoare. Dar având în vedere că se apropie vara şi ne dorim să arătăm impecabil în costum de baie, merită efortul. Totuşi, pentru a obţine rezultatele dorite, trebuie să repetaţi exerciţiile de câteva ori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! ABT, antrenament la tine acasă