Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Bărbații căsătoriți au puțini prieteni

Atunci când el şi ea îşi spun "da" şi devin un cuplu, se produc nişte schimbări. Unele mai evidente, altele mai puţin. Ceea ce puţină lume ştie efaptul că, după căsătorie, scade şi numărul de prieteni. Mai ales, în cazul bărbaţilor.

Vezi și

 Dacă femeile visează din copilărie să se mărite cu vreun Făt-Frumos, bărbaţii nu sunt atât de preocupaţi de întemeierea unei familii decât în clipa în care se îndrăgostesc iremediabil! Sau consideră că e vârsta la care ar trebui să devină taţi.

După cum este normal, din clipa în care se căsătoresc, viaţa domnilor nu mai seamănă cu ce era înainte. Gata cu ieşitul cu băieţii seară de seară, gata cu weekendurile vijelioase prin cine ştie ce club. şi cam gata cu orice nu se potriveşte cu viaţa de cuplu. Însă cea mai dură concluzie a fost trasă de cercetătorii britanici. Bărbaţii căsătoriţi rămân, în scurt timp, fără niciun prieten.

Atunci când el şi ea îşi spun "da" şi devin un cuplu, se produc nişte schimbări. Unele mai evidente, altele mai puţin. Ceea ce puţină lume ştie efaptul că, după căsătorie, scade şi numărul de prieteni. Mai ales, în cazul bărbaţilor. Spre deosebire de bărbaţii celibatari, cei căsătoriţi sunt mult mai predispuşi să nu aibă un prieten apropiat.

Totuși, prieteniile solide, bazate pe încredere, nu se pot destrăma atât de uşor din cauza unui act semnat la ofiţerul stării civile.

Până la urmă, a fi căsătorit nu presupune renunţarea la viaţa de dinainte, la prieteni sau persoane dragi. Unii dintre ei se selectează în mod natural, însă cei care rămân vor fi aproape indiferent de schimbările care apar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Bărbații căsătoriți au puțini prieteni