Antena Meniu Search
x

Special! Bijuteria contemporană

În ultima vreme, româncele nu mai sunt atrase de produsele de serie! Indiferent dacă vine vorba despre încălţăminte, îmbrăcăminte, poşete sau bijuterii, fiecare îşi doreşte un unicat

Vezi și

În ultima vreme, româncele nu mai sunt atrase de produsele de serie! Indiferent dacă vine vorba despre încălţăminte, îmbrăcăminte, poşete sau bijuterii, fiecare îşi doreşte un unicat

Bijuteria de autor este accesoriul care ascunde o poveste, un amalgam de trăiri şi stări. Produsele unicat, speciale, încărcate de simbolistică acaparează din ce in ce mai mult publicul iubitor de bijuterii, în detrimentul celor de serie. Vrem să ne simţim speciali, să ieşim din mulţime, iar bijuteria contemporană poate fi sarea si piperul unei ţinute.

Din materiale şi pietre preţioase, precum aurul, argintul, platina, diamante, bijuteria contemporană necesită multă răbdare şi migală. Este un obiect de artă. Beatrice Andreescu ştie asta foarte bine, de aceea nu face nimic sub presiunea timpului. Cea mai recentă colecţie este inspirată din formulele chimice.

Liniile simple şi fine sunt un avantaj al acestui tip de bijuterie. Conferă rafinament şi poate fi purtată oricând şi oriunde. Este simplă, dar încărcată de conţinut.

Nu e uşor să te faci remarcat ca designer de bijuterie contemporană, norocul lui Beatrice Andreescu a fost şi sora ei, Andra Andreescu, creator de modă, care a ajutat-o să păşească cu paşi mici, dar siguri în această lume.

Surorile Andreescu împart acelaşi spaţiu de creaţie şi aceeaşi pasiune pentru frumos. Mezina, Andra Andreescu e designer vestimentar cunoscut şi i-a fost ghid lui Beatrice în această fascinantă lume. Chiar dacă şi hainele îi trezesc interesul şi îi place să experimenteze în materie de stil, nu renunţă la dragostea pentru bijuterii. Şi se gândeşte deja la următoarea colecţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Special! Bijuteria contemporană