Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Ce este stresul marital

Oamenii de ştiinţă au ajuns la o nouă concluzie: căsnicia provoacă depresie. I-au dat şi un nume, ca să fie cât mai convingători: stres marital.

Vezi și

Oamenii de ştiinţă au ajuns la o nouă concluzie: căsnicia provoacă depresie. I-au dat şi un nume, ca să fie cât mai convingători: stres marital. 

Cercetătorii britanici şi-au găsit scuza perfectă pentru a-şi justifica orele lungi de stat la serviciu. Şi, implicit, nenumăratele studii - deseori aberante - pe care le dau publicităţii.

Sunt nişte neînţeleşi, sunt supuşi stresului marital, deci mai bine singuri în birou, decât într-o casă în care sunt cicăliţi sau criticaţi. Având în vedere că "stresul marital" declarat boală este o premieră, să vedem ce părere au românii despre noua invenţie britanică.

Deci românii sunt adepţii căsătoriilor de lungă durată, în care partenerii fac eforturi pentru ca relaţia să dureze. Dar mai avem o categorie de soţi. Cei care sunt nefericiţi unul împreună cu celălalt, dar continuă să rămână împreună.

În niciun caz nu veţi ajunge, dacă veţi continua să vă perfecţionaţi relaţia, să faceţi în aşa fel încât - în timp - iubirea înflăcărată de la început să evolueze într-o prietenie trainică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Ce este stresul marital