Special! Chef Joseph Hadad, meniu de top, la mii de metri altitudine
Cine se gândea că un zbor cu avionul, la zece mii de metri altitudine, poate fi înnobilat cu un meniu de lux?
A fost conceput de Chef Joseph Hadad, dar cheful nostru nu s-a limitat la atât: a reuşit să combine civilizaţiile gastronomice şi să creeze un meniu unic.
Şi pentru că nu doar în restaurantele de lux trebuie să mâncăm preparate de calitate, una dintre cele mai mari companii aeriene din lume s-a gândit să le ofere pasagerilor meniuri concepute de "chefi" de renume.
Pentru că Chef Joseph Hadad îndeplinea toate condiţiile companiei aeriene, a fost cooptat imediat. Aşa că de măiestria, priceperea şi imaginaţia sa se vor bucura şi cei care zboară la peste 10 mii de metri altitudine.
Anca Rusu s-a numărat printre norocoşii care au degustat meniul reinvetat de către chef Joseph Hadad, înaintea tuturor pasagerilor.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰