Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Cum să-i rezistăm lui Mercur retrograd!

Ce se poate întâmpla atunci când Mercur este retrograd? Este o perioada in care domeniile patronate de planeta Mercur ies din normal, producandu-se tot felul de evenimente neobisnuite

Vezi și

Ce se poate întâmpla atunci când Mercur este retrograd? Este o perioadă în care domeniile patronate de planeta Mercur ies din normal, producându-se tot felul de evenimente neobișnuite

Mercur retrograd! Două cuvinte care sperie cumplit orice persoană care crede în horoscop, pentru că prevesteşte o perioadă grea. Cu toate acestea, cei mai mulţi oameni habar n-au ce înseamnă Mercur retrograd.

Mercur retrograd are, totuşi, şi părţile lui bune. În momentul în care Mercur retrogradează putem să reluăm activităţi pe care le-am lăsat cumva neterminate sau în coadă de peşte. Se poate întâmpla să sunăm persoane cu care nu am mai vorbit de mult, să ne aducem aminte de anumite situaţii şi chiar să reuşim să finalizăm lucrări, situaţii pe care le-am lăsat cumva neterminate, deci, în general pe reluare Mercur retrograd este pozitiv.

Cu toate acestea, Mercur retrograd are hibele lui. Se poate întâmpla să nu fim prompţi, să nu fim punctuali, se spune în mod generic că nu este bine să se semneze contracte, nu este bine să se facă anumite drumuri până nu ai verificat de nu ştiu câte ori că te aşteaptă cineva la capătul drumului, că este foarte posibil să faci drumul respectiv degeaba.

Aşadar Mercur retrograd ne obligă să fim mult mai organizaţi, dar şi foarte prudenţi. Partea bună este că nu ne confruntăm cu el decât de trei ori pe an.

Dar perioadele sensibile durează câte trei săptămâni, un timp destul de îndelungat pentru a comite nişte greşeli majore, mai ales dacă - în respectivele intervale - suntem obligaţi să semnăm şi nişte acte importante. Dar nu toată lumea priveşte cu scepticism un Mercur retrograd.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Cum să-i rezistăm lui Mercur retrograd!