Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Cutia cu poze şi zâmbete

Indiferent de cât ne-ar fi de dragi reţelele de socializare şi indiferent cât de mult ne-ar plăcea să ne postăm fotografiile pe Internet, nimic nu se compară cu un album cu poze clasice, pe hârtie.

Vezi și

 Când vine vorba de un eveniment important, un fotograf profesionist este indispensabil! Indiferent că este vorba despre o zi de naştere, o nuntă, un botez sau doar despre o petrecere între prieteni, pozele sunt indispensabile. Însă, indiferent de cât ne-ar fi de dragi reţelele de socializare şi indiferent cât de mult ne-ar plăcea să ne postăm fotografiile pe Internet, nimic nu se compară cu un album cu poze clasice, pe hârtie. Un fotograf profesionist a realizat acest lucru, aşa că şi-a cumpărat o cutie cu poze. De fapt, un studio foto mobil, care îi permite să printeze poza imediat după ce a fost realizată.

E greu de crezut că într-o valiză se poate ascunde o cabină foto, dar aceasta este realitatea. În bagaj există un studio foto, un aparat foto, dar şi un laborator de printat fotografii. O cabină foto unică, ce poate fi transportată acolo unde este nevoie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Cutia cu poze şi zâmbete