Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Dieta ține de vârstă

20 de ani! Primul job, primele întâlniri serioase, prieteni noi. Cu alte cuvinte, începeţi o viaţă nouă. Dar pentru a vă putea trăi la intensitate maximă această vârstă, trebuie să aveţi o alimentaţie cât mai sănătoasă.

Vezi și

20 de ani! Primul job, primele întâlniri serioase, prieteni noi. Cu alte cuvinte, începeţi o viaţă nouă. Dar pentru a vă putea trăi la intensitate maximă această vârstă, trebuie să aveţi o alimentaţie cât mai sănătoasă

Cele mai importante sunt proteinele, potasiul şi grăsimile Omega 3. Partea bună este că nu vă faceţi prea multe probleme pentru kilogramele pe care le-aţi putea acumula.

30 de ani! Organismul s-a maturizat, aşa că alimentaţia dumneavoastră ar trebui să se bazeze pe alimente cu un conţinut mare de acid folic, fier şi antioxidanţi. Începeţi să daţi atenţie fiecărui kilogram în plus, ca nu cumva să aveţi probleme mai târziu.
40 de ani! Alimentaţia se schimbă din nou. Aveţi nevoie de alimentele bogate în calciu, vitamina D şi fibre, din cauză că metabolismul începe să vă fie din ce în ce mai leneş, iar kilogramele se depun mai repede. Şi nu este singura modificare pe care trebuie să o faceţi.
Un alt sfat venit din partea nutriţioniştilor este ca fiecare masă să fie luată în linişte, nu în faţa televizorului sau a calculatorului. Astfel, creierul nostru va putea primi şi procesa informaţiile despre cat de mult am mâncat sau cât de repede ne-am săturat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Dieta ține de vârstă