Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Geanta cu poveste a ieșit la plimbare

Ieşită din băncile facultăţii şi neavând un loc de muncă, Armina Poloşan a fost nevoită să caute tot felul de variante de supravieţuire. La numai 25 de ani, aceasta a profitat de talentul cu care este înzestrată şi a început să picteze poveşti

Vezi și

Ieşită din băncile facultăţii şi neavând un loc de muncă, Armina Poloşan a fost nevoită să caute tot felul de variante de supravieţuire. La numai 25 de ani, aceasta a profitat de talentul cu care este înzestrată şi a început să picteze poveşti. Şi nu orice poveşti, ci unele de suflet care pot fi admirante oricând, oriunde

"Ideea am dezvoltat-o acum un an şi ceva când începusem deja să îmi pictez mie toate genţile şi o parte din haine şi pantofi şi deja ajunsesem într-un punct în care toate prietenele mele, mama, sora mea, voiau şi ele genţi pictate", a povestit Arlina Letiţia Poloşan.

Fie că este vorba de momente importante din viaţa dumneavoastră sau doar de imagini apropiate sufletului, trebuie doar să vă hotărâţi la modelul genţii pe care v-o doriţi. De restul, se ocupă specialiştii.

Puteţi purta cu dumneavoastră chiar chipul persoanei iubite, genţile putând fi pictate şi după fotografii. Să nu credeţi că genţile au doar un design interesant. Acestea sunt şi practice, cu multe compartimente şi încăpătoare, fiind lucrate cu îndemânare de meşteri iscusiţi.

Şi, cel mai important, pictura de pe ele rezistă în timp. "Genţile sunt pictate cu o vopsea specială pentru piele şi apoi sunt tratate anti intemperii, adică dacă te prinde ploaia clar nu îţi curge geanta pe haine, nu se freacă de haine, de palton, rezistă foarte bine în timp".

Iar dacă genţile nu sunt pe placul dumneavoastră, tânăra artistă promite să îşi extindă portofoliul.

Aşadar, dacă ştiţi că aveţi un talent, nu vă panicaţi în cazul în care nu vă găsiţi un loc de muncă. Exploataţi ceea ce ştiţi să faceţi şi - cel mai important - aveţi încredere în propria persoană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Geanta cu poveste a ieșit la plimbare