Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Horoscopul pentru săptămâna viitoare. Nu luaţi măsuri pripite

Pe cer se întâmplă lucruri importante. Mercur s-a mutat de câteva ore în zodia Balanţei, unde vine să calmeze spiritele în relaţiile afectate de Luna Neagră. Avem astfel posibilitatea să recurgem la comunicare înainte de a lua decizii pripite şi de a judeca prea aspru

Vezi și

Pe cer se întâmplă lucruri importante. Mercur s-a mutat de câteva ore în zodia Balanţei, unde vine să calmeze spiritele în relaţiile afectate de Luna Neagră. Avem astfel posibilitatea să recurgem la comunicare înainte de a lua decizii pripite şi de a judeca prea aspru

Pentru BERBECI weekendul începe destul de calm, cu proiecte care evoluează bine şi activitate socială bogată. Ar trebui să profite de această linişte pe care o aduce sfârşitul de săptămână, pentru că de luni încolo îi aşteaptă zile destul de încărcate, cu multă muncă.

TAURII au planuri mari, dar ar trebui să aibă grijă cum le pun în aplicare. Graba chiar ar putea să strice treaba de data asta. De asemenea, imaginea personală devine foarte importantă acum, iar Taurii ar putea face o serie de investiţii în acest domeniu.

GEMENII sunt ceva mai independeţi în weekend şi caută să se distreze mai mult. Visează cu ochii deschişi la viitor, dar de luni încolo pun umărul la treabă şi transformă visele în realitate. De altfel, se bucură şi de susţinerea familiei pentru aceste proiecte.

Sâmbătă şi duminică, RACII caută să creeze legături puternice şi să împartă spaţiul acela din carapacea lor cu cineva drag, care îi înţelege cu adevărat. Abia de marţi încolo ies din cochilie şi încearcă să îşi manifeste spiritul de iniţiativă.

Pentru LEI s-ar putea să se anuleze nişte planuri de weekend. Dar asta nu e neapărat o problemă, pentru că au o mulţime de prieteni la care pot apela oricând. De luni încolo, însă, Leii turează din nou motoarele şi se implică 100% în tot ce fac. Totuşi, ar fi indicat să nu se implice prea mult.

Nativii din zodia FECIOAREI sunt într-o formă de zile mari. Planetele s-au aliniat cum trebuie şi acum le dau Fecioarelor resursele şi energia necesare pentru orice îşi propun. Este momentul pentru a trece de la planuri la fapte. Şi n-ar strica să se încreadă în norocul lor, mai ales când vine vorba de muncă.

Pentru Balanţe, în schimb, se anunţă o perioadă agitată, mai ales la nivel de relaţii. Ce nu trebuie să uite nativii acestei zodii este că orice neînţelegere poate fi rezolvată cu tact. De asemenea, cei care se tem de ruperea unor relaţii trebuie să-şi aducă aminte ceva ce ştiau deja. Frica este adevărata problemă în această ecuaţie sentimentală.

SCORPIONII sunt preocupaţi de starea lor interioară şi caută mai multă intimitate. Mai mult decât ar face în mod normal secretosul zodiacului. Săptămâna începe în forţă şi SCORPIONII vor fi ceva mai originali, mai ales la locul de muncă.

Pentru SĂGETĂTORII weekendul ar putea fi un dute-vino. Vor avea de rezolvat multe treburi mărunte, ceea ce nu este neapărat plăcut pentru aventurierul zodiacului. Totuşi, situaţia se linişteşte în weekend. De luni încolo lucrurile revin la normal, cu un plus de energie.

CAPRICORNII par să nu fie foarte atenţi cu banii în această perioadă. Sigur nu îi pierd, dar e posibil să facă o sesiune rapidă de cumpărături, care le poate afecta bugetul. Altfel, săptămâna viitoare ar putea aduce nişte discuţii mai aprinse în familie. Dar nu sunt conflicte reale şi se rezolvă la fel de repede.

VĂRSĂTORII ar trebui să fie ceva mai înţelegători cu ceilalţi. Orgoliul lor acum este ceva mai activ şi nu le face foarte bine. Se gândesc să-şi rotunjească veniturile, iar weekendul le-ar putea aduce o soluţie în acest sens. Dar trebuie să parcurgă întâi toate scenariile posibile, iar mai apoi să ia o decizie. Resurse există, dar trebuie folosite cu atenţie.

Pentru PEŞTI nu se termină starea de visare nici în weekend. Abia de luni încolo reuşesc să se mobilizeze. De altfel, toată săptămâna pare să fie marcată de o stare generală bună. Rezultatele se vor vedea în lejeritatea cu care abordează viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Horoscopul pentru săptămâna viitoare. Nu luaţi măsuri pripite