Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Invitațiile pentru nuntă comestibile

S-au dus vremurile în care nunţile semănau între ele ca două picături de apă. Acum fiecare cuplu vrea să uimească prin originialitate. Inclusiv în ceea ce priveşte invitaţiile

Vezi și

S-au dus vremurile în care nunţile semănau între ele ca două picături de apă. Acum fiecare cuplu vrea să uimească prin originialitate. Inclusiv în ceea ce priveşte invitaţiile

Foarte importante sunt şi invitaţiile. Pentru că şi în cazul lor există trenduri. Se poartă şi invitaţiile clasice, scrise cu argintiu sau cu auriu. Continuă să fie la modă şi cele care se pliază şi se sigilează cu o fundiţă din voal. Însă, dacă vreţi să aveţi nişte invitaţii de neuitat, aţi putea opta pentru unele comestibile. Din ciocolată. 

Dacă nunta este un eveniment mai clasic, la care, eventual, participă mai mult părinţii în organizare sau bugetul este redus, atunci se preferă invitaţiile clasice.

Dacă doriţi o nunţă plină de originalitate, dar nu aveţi nicio idee despre cum aţi vrea să arate, nu vă panicaţi. Apelaţi la un specialist în domeniu. Unul care să fie atât de creativ, încât să nu aibă nici cea mai mică ezitare atunci când vine vorba să facă invitaţii sub formă de paşaport sau introduse în sticle, precum mesajele naufragiaţilor.

Puţin mai greu este atunci când viitorii miri nu reuşesc să pice de acord asupra invitaţiei perfecte.

Dar să nu vă gândiţi că invitaţiile din ciocolată sunt făcute doar pentru a fi admirate. După ce sunt citite cu atenţie, eventual fotografiate şi puse pe Facebook, pot fi savurate fără probleme. Doar sunt comestibile!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Invitațiile pentru nuntă comestibile