Antena Meniu Search
x

Special! Lumina pulsată, dușmanul celulitei

Celulita este problema majoră a celor mai multe femei. Încă nu i s-a găsit un remediu definitv, aşa că, periodic, apar noi şi noi terapii. Ultima descoperire în materie este bazată pe o lampă cu lumină intens pulsată care distruge aspectul de coajă de portocală în trei paşi

Vezi și

Celulita este problema majoră a celor mai multe femei. Încă nu i s-a găsit un remediu definitv, aşa că - periodic - apar noi şi noi terapii. Ultima descoperire în materie este bazată pe o lampă cu lumină intens pulsată care distruge aspectul de coajă de portocală în trei paşi

Întâi activăm enzimele, după care efectuăm vasodilataţia şi continuăm cu drenajul, care este o parte esenţială în pierderea în centimetri.

Sigur că pare ciudat să crezi că lumina puternică distruge celulita, dar explicaţia e logică. Acţionează pe baza diodelor emiţătoare de lumină, stimulează regenerarea celulară, ne ajută să ardem localizat grăsimile şi să eliminăm centimetri de care vrem să scăpăm. Prin diodele emiţătoare de lumină se încălzeşte muşchiul, se stimulează circulaţia sângelui.

Rezultatele sunt vizibile de la prima şedinţă. Este un tratament noninvaziv, confortabil, rapid. Nu este deloc dureros şi este chiar relaxant.

Tratamentele le fac de două ori pe săptămână, 12 şedinţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Special! Lumina pulsată, dușmanul celulitei