Antena Meniu Search
x

Special! Mariachi de Moldova

Nu sunt în Mexic, ci în Bucureşti şi nici nu se numesc Miguel, Fernando sau Rosalinda ci Andrei, Cezar, Raluca şi Valera. Unii s-au născut în România, alţii în Republica Moldova. Pe scurt, ei sunt Loe Nuevos Mariachi.

Vezi și

 Cezar Bălan este cel care în 2012 a înfiinţat trupa Los Nuevos Mariachi după un lung parcurs muzical personal. După ce le-a încercat pe toate, acum cântă muzică tradiţională mexicană şi o face la fel de bine ca nativii din America Centrală. Cum este primit un band de mariachi în România, Cezar ştie cel mai bine.

Valeriu sau mai bine zis Valera, cum îi spun colegii de trupă, a cântat de mic muzică clasică la trompetă. Nu s-ar fi gândit niciodată că va veni în Bucureşti să cânte melodii tradiţionale mexicane. Acum are chiar şi o melodie preferată.

Andrei cântă la chitaron şi recunoaşte că atunci când a intrat în Los Nuevos Mariachi era puţin sceptic în privinţa felului în care românii vor aprecia muzica tradiţională spaniolă.

Cel mai nou membru al trupei este Raluca. Violonista este studentă în anul patru la Conservator şi i-a găsit pe mariachi în urma unui anunţ în internet.

Ea îşi căuta doar un job pe timpul verii, dar Cezar avea nevoie de încă un membru în trupă. De fapt a sunat atât de bine încât au cântat la o nuntă unde jumătate dintre invitaţi erau mexicani şi au avut succes.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Special! Mariachi de Moldova