Antena Meniu Search
x

Special! Puțini știau asta! Acestea sunt CELE MAI SĂNĂTOASE CEREALE de pe pământ!

Atunci când cineva se decide să ţină o dietă, trebuie să ia în considerare mai multe aspecte. Cât de eficientă este cura de slăbire pe care o vor urma, la ce alimente vor renunţa, şi, cel mai important, de unde vor lua toate proteinele necesare unei alimentaţii sănătoase

Vezi și

Atunci când cineva se decide să ţină o dietă, trebuie să ia în considerare mai multe aspecte. Cât de eficientă este cura de slăbire pe care o vor urma, la ce alimente vor renunţa, şi, cel mai important, de unde vor lua toate proteinele necesare unei alimentaţii sănătoase. 

Este vorba despre quinoa, supranumită şi "mama tuturor cerelalelor". Dar, în ciuda faptului că este preparată şi consumată ca o cereală, ea este înrudită cu spanacul şi sfecla. Este una dintre puţinele plante care conţine toţi amino-acizii esenţiali. Deci o sursă completă de proteine.

Quinoa sau "mama tuturor cerealelor" după cum o numeau incaşii este bună pentru oricine, indiferent de vârstă. Boabele acestei cereale pot fi date inclusiv bebeluşilor, din clipa în care încep diversificarea. Dar quinoa este bună şi pentru vârstnici, pentru că ajută la menţinerea elasticităţii pielii. De asemenea, odată introdusă în meniul sportivilor, quinoa îi va ajuta să se pregătească pentru efort.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Special! Puțini știau asta! Acestea sunt CELE MAI SĂNĂTOASE CEREALE de pe pământ!