Antena Meniu Search
x

SPECIAL! "Regele" liceenilor, singur în cămin

Deşi nu e chiar ca în filme, viaţa la căminele studenţeşti sau pentru elevi are şi părţile ei frumoase! Cert e, că după o perioadă trăită la cămin, rămân amintiri frumoase. Însă, un elev din Gorj va povesti toată viaţa experienţa sa.

Vezi și

  Deşi nu e chiar ca în filme, viaţa la căminele studenţeşti sau pentru elevi are şi părţile ei frumoase! Uneori, sunt petrecerile. Alteori sunt prieteniile care se leagă. Cert e, că după o perioadă trăită la cămin, rămân amintiri frumoase. Însă, un elev din Gorj va povesti toată viaţa experienţa sa.

Şi nu datorită petrecerilor. De fapt, nici dacă şi-ar dori, nu ar avea cum să facă. Nu pentru că i s-ar interzice. Pentru că nu are cu cine. El este singurul rezident al căminului. Deşi sună oarecum trist, are şi avantaje. Este răsfăţatul personalului care, în mod normal, ar trebui să se ocupe de sute de elevi.

Nu este doar singurul Robert din cămin. Este singurul elev din căminul Liceului Tehnic Bârseşti din Târgu Jiu. Evindent, Robert stă singur în camera de trei persoane. Ar putea dormi în alt pat în fiecare seară. Dar nu o face.

Aşa că Robert a rămas singurul locatar. El şi cu visul său cel mai mare. Acela de a deveni medic veterinar. La fel ca tatăl său. Iar liceul la care învaţă este singurul din judeţul Gorj care are această specializare. Alternativa ar fi naveta.

Chiar dacă momentan s-a obişnuit cu ideea că locuieşte singur, nu şi-a pierdut deloc optimsimul. Ştie că de anul viitor o nouă generaţie de elevi va veni să studieze la liceul său. Şi atunci nu va fi singurul locatar al internatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! "Regele" liceenilor, singur în cămin