Antena Meniu Search
x

Special! Un român în jurul lumii

Foarte mulţi oameni visează cu ochii deschişi la locul în care îşi vor petrece următorul concediu! Unii doresc să ajungă în cele mai luxoase locuri, unde să mănânce cele mai rafinate mâncăruri

Vezi și

Foarte mulţi oameni visează cu ochii deschişi la locul în care îşi vor petrece următorul concediu! Unii doresc să ajungă în cele mai luxoase locuri, unde să mănânce cele mai rafinate mâncăruri.

Groenlanda şi insula Baffin sunt două dintre acele locuri în care numai aventurierii se încumetă să păşească. Ciprian e unul dintre ei şi a înaintat în tărâmul alb la bordul unui spărgător de gheaţă. În total a petrecut 15 zile pe Oceanul Arctic printre gheţari şi a gustat preparate locale crude.

Românul a poposit şi în Madagascar, unde - după ce s-a împrietenit cu lemurienii - a făcut turul insulei cu o Dacia 1310, maşina ghidului local.

Aventura lui Ciprian a continuat în Sumatra, unde a admirat terasele cu orez, lacul Maninjau şi casele specifice zonei.

În Sumatra construcţiile cu acoperiş de coarne de bivol, aparţinând culturii manicabau sunt prezente la tot pasul.

Aventurierul român a ajuns şi în Borneo, a treia insulă ca mărime de pe glob şi locul unde se află Brunei, ţara cu cel mai bogat sultan din lume.

Ultima oprire pe care Ciprian a făcut-o a fost în Japonia. A prins exact perioada cireşilor înfloriţi şi a fost impresionat de grădinile palatului regal, dar şi de felul în care tradiţionalul se îmbină perfect cu tot ce înseamnă contemporan în Tokyo. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Special! Un român în jurul lumii