Antena Meniu Search
x

Special! Vedeta începe show-ul în garderobă

În ziua de azi, lansarea unei piese muzicale de succes înseamnă mai mult decât o compoziţie armonioasă şi o voce bună! Acest lucru este cunoscut de cântăreţii români, care fac eforturi deosebite să semene cât mai bine cu vedetele din Occident

Vezi și

În ziua de azi, lansarea unei piese muzicale de succes înseamnă mai mult decât o compoziţie armonioasă şi o voce bună! Acest lucru este cunoscut de cântăreţii români, care fac eforturi deosebite să semene cât mai bine cu vedetele din Occident

Pare venită din vestul sălbatic, dar nu este indiancă, ci este româncă. Muneca este artista care în vara aceasta urcă pe scenă purtând pe cap un accesoriu care a aparţinut unui şef de trib.

"Este adusă din Bali. Este purtată de un şef de trib şi mi s-a părut foarte spectaculoasă. Această coroană a fost făcută pentru bărbaţi, dar mie mi s-a părut mult mai spectaculoasă decât cea pe care o poartă femeile pentru că este mult mai complexă", spune aceasta.

Coroana tribală a Munecăi este poate una dintre cele mai extravagante piese vestimentare din industria muzicală românească." Este făcută din pene de vultur. S-a lucrat la ele pentru că după cum observaţi sunt vopsite ca să aibă un aspect mai ciudat. Sunt vopsite în degrade. Mai am lemne de bambus care sunt învelite în piele, blană de veveriţă, mărgeluţe cusute manual. Este o operă de artă".

O operă de artă pentru care artista a plătit nu mai puţin de 5.000 de euro." Mi-am dorit-o foarte mult. Prima dată am găsit-o la licitaţie. Am licitat pentru ea. Mi s-a spus că trebuie să aştept în jur de o săptămână şi jumătate pentru că au fost foarte mulţi cei care au licitat. Bine înţeles că nu m-am lăsat bătută".

De la indieni trecem la Lumea Copiilor. Rolla Sparks odată cu nouă ei piesă Shimmy Yo şi-a lansat şi noua ei fustă, una plină cu jucării de pluş. "Ideea asta mi-a venit mie pentru că mă gândeam cum să facem ca pe lângă faptul că vrem să atragem atenţia cu muzica pe care o fac să atragem atenţia şi prin costumaţie. Am preferat decât să mă dezbrac sau să facem alte chestii care nu sunt deloc pe placul meu să atragem atenţia printr-un costum foarte vesel cu animale din plus".

În cazul fustei de plus, investiţia financiară nu a fost mare. A fost nevoie doar de creativitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Special! Vedeta începe show-ul în garderobă