Antena Meniu Search
x

Specialistii in make-up si hair style au creat servicii express pentru doamne

Unele doamne se plang chiar ca nici sa arate cum ar vrea nu mai au ragaz. Specialistii in make-up si hair style s-au gandit la nevoile clientilor si au creat servicii express

Vezi și

Pentru asta s-au pregatit specialistii in frumusete si au gasit solutia: frumusetea express. In aproximativ o ora, clienta pleaca si relaxata si aranjata. Insa, pentru acelea care, totusi, vor sa fie gata.si mai repede, solutie exista! Clienta este asezata frumos pe un scaun, iar fiecare specialist, in parte, isi face treaba. Iar pretul frumusetii in 15 minute costa in jur de 200 de lei.

Timpul a devenit extrem de pretios intr-o lume care este pe repede inainte. Tocmai de aceea o echipa de specialisti s-a gandit la nevoile doamnelor, dar si ale domnilor care nu au prea mult timp de pierdut prin saloane, dar care totusi vor sa arate bine. Pe ideea aceasta s-a deschis si primul studio de make-up & hair express din Romania. Mai exact, intr-un timp foarte scurt, clientul poate pleca de la salon gata aranjat.totul facandu-se pe repede inainte. Conceptul are in spate o intreaga echipa de profesionisti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Specialistii in make-up si hair style au creat servicii express pentru doamne