Antena Meniu Search
x

Spectacol in strada facut de un grup de rromi

Si-au spalat rufele in public si a fost spectacol. Cu mic, cu mare, mai multi rromi din judetul Iasi s-au pus pe cearta in plina zi si in plina strada. Nimeni nu poate spune cu exactitate de la ce a pornit conflictul, dar cert e ca a fost surprins de camerele de supraveghere din zona

Vezi și

Intre urlete si imbranceli, la mijloc, un barbat pare ca ar fi facut ceva nepermis in familie. Iar altii sunt dispusi sa-i aplice o corectie. Dar cum nu au fost toti de aceeasi parere s-au format doua tabere. Aparatori si acuzatori. Barbati, mame cu copii de mana au participat cu totii la scandalul de la coltul strazii.

Altercatia a fost surprinsa de sistemul de supraveghere video instalat la politia locala. Pe imagini se vede cum grupul de rromi traverseaza strada. Se duc spre barbat si, la un moment dat, unul dintre indivizi chiar il loveste.

La fel de repede cum s-au inflamat, la fel de repede s-au si oprit. Atunci cand rromii si-au dat seama ca totul e inregistrat de camerele de supraveghere din zona.

Problemele se vor rezolva probabil acasa. Politistii nu ii pot sanctiona in niciun fel pe scandalagii. Nimeni nu a depus nicio plangere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Spectacol in strada facut de un grup de rromi