Antena Meniu Search
x

Video Spiritul sărbătorilor se simte mai devreme, în vremea pandemiei

Anul acesta, spiritul sărbătorilor se simte mai devreme. Românii au început să îşi decoreze casele chiar de la sfârşitul lunii noiembrie şi să cheltuiască mai mult pe ornamente. Pandemia i-a făcut pe oameni să îşi dorească să aducă mai repede în locuințele lor spiritul sărbătorilor de iarnă pentru a uita de perioada dificilă prin care trecem.

De Redactia Observator la 10.12.2020, 22:19
Vezi și

Mulți nu au mai așteptat până în Ajun. Cu două săptămâni înainte de Crăciun, au deja brazii împodobiţi şi casele decorate.

”Am facut în interior, niște ghirlande, bradul, steluţe, beculeţe”

”Din cauza pandemiei ne-am demoralizat, dar încercăm să fim optimişti”

Cine își dorește o casă împodobită ca în filmele de Crăciun poate apela la ajutorul specialiştilor. Oferte sunt din plin.

Cătălina Florea, reprezentant firmă decoraţiuni: ”În funcţie de preferinţele fiecăruia, de bugetul fiecăruia, avem lumini pe case, girlande dar şi înăuntru. Anul ăsta am mers mult pe cald, pe lumini calde, pe culori calde”

În plină pandemie, românii par să își pună toate speranțele în sărbătorile de Crăciun. Aşa că au cheltuit mai mult decât în anii precedenţi pe decoraţiuni.

Carmen Ioniță, manager firmă decoraţiuni: ”Anul acesta a fost cu totul si cu totul diferit pentru noi. Am avut mult mai multe comenzi decât anul trecut. Și-au dorit toţi să decorăm de Crăciun înainte de 1 decembrie. Preţurile anul acesta la exterioare au pornit de la 2.000 de lei și am avut și aproximativ 5-600 de euro”.

Psihologii spun că această grabă este o modalitate prin care oamenii încearcă să își creeze motive de bucurie după un an greu.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Spiritul sărbătorilor se simte mai devreme, în vremea pandemiei