Antena Meniu Search
x

Sportivii care se antrenează pe lacul Snagov, amenințati cu pistolul

Sportivii care se antrenează pe lacul Snagov reacţionează dur după accidentul care a avut loc, în urmă cu cinci zile. Îi acuză pe tinerii de bani gata, care au bărci de viteză, că le pun şi lor viaţa în pericol.

Vezi și

Sportivii care se antrenează pe lacul Snagov reacţionează dur după accidentul care a avut loc, în urmă cu cinci zile. Îi acuză pe tinerii de bani gata, care au bărci de viteză, că le pun şi lor viaţa în pericol. 

Fac valuri puternice cu şalupele. Şi chiar ar fi scos pistolul să-i ameninţe pe cei din lotul naţional de caiac canoe. Trei dintre victimele accidentului de pe lac sunt în continuare în spital.

Şalupe şi ambarcaţiuni cu motoare de mare putere fac spectacol, în fiecare zi, pe luciul apei. Băieţii cu bani îşi etalează bărcile de lux şi dau examene de. teribilism, chiar în timpul antrenamentelor de caiac canoe. Iar unii nu se mulţumesc cu atât.

Alexandru Popescu este unul dintre băieţii bogaţi care era cunoscut pe lacul Snagov. Are o avere estimată la peste 12 milioane de euro. Posesor al unei bărci cu un motor de 500 de cai putere el făcea de multe ori curse periculoase, pe luciul apei. Alexandru Popescu a moştenit pe malul lacului Snagov o vilă cu etaj, mansardă, terasă, ieşire şi vedere la lac dar şi o piscină amenajată în curte. Vecinii spun că tânărul vine aici la sfârşitul săptămânii, cu prietenii

Sâmbătă a dat mai multe ture, pe lac. Băuse bine. La miezul nopţii a spulberat o barcă nesemnalizată.

Un om a murit iar părinţii tinerilor care sunt acum în spital stau cu inima strânsă, pentru copiii lor. Unul dintre cei doi arhitecţi, internat la Spitalul Elias, a fost operat la picior.

În stare şi mai gravă e fiica unui dentist din Snagov. Tânăra e în comă iar tatăl ei povesteşte că nu e prima dată când băieţii de bani gata pun stăpânire pe lac.

Ambarcaţiunea lui Alexandru Popescu era asigurată. Cealaltă barcă nu a fost încă scoasă din lac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Sportivii care se antrenează pe lacul Snagov, amenințati cu pistolul