Antena Meniu Search
x

Video Staţiunile de la munte, preferate de turişti chiar şi în sezonul estival. Hotelurile din Poiana Braşov rezervate în proporţie de 85%

Ca să mai scape de temperaturile ridicate, mulţi turişti preferă în plin sezon estival să meargă la munte. Aici se înviorează imediat şi le revine apetitul pentru mişcare. Cei mai îndrăzneţi încercă tiroliana, alţii se rezumă la drumeţii. În Poiana Braşov hotelurile sunt aproape pline, iar cei vaccinaţi au parte de bonusuri.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 07.08.2021, 11:51

Vezi și

Suntem în plin sezon estival, însă pentru mii de turişti, muntele rămâne destinaţia preferată şi vara. Fie că se bucură de câteva ceasuri de aventură la înălțime, la tiroliană, fie că iau la pas potecile turistice din zonă, oamenii caută mișcarea în aer liber. 

Sfârşitul de săptămână aduce, chiar şi în zilele cu cer înnorat, o creştere a numărului turiştilor care caută natura şi în general, mişcarea în aer liber, iar parcurile de aventură sunt câteva dintre locurile în care acest lucru este foarte vizibil. Între copaci, e cel mai bine. Aerul e mereu proaspăt, iar temperaturile numai bune pentru o experiență de neuitat, la munte. "Zilnic avem undeva la 3-4-500 de turişti pe zi, în timpul săptămânii", a transmis Vlad Nimăţ reprezentantul unui parc de aventuri.

Răcoarea muntelui atrage tot mai mulţi turişti

Și administratorii hotelurilor din Poiana Braşov se bucură de numărul mare de rezervări, pentru sfârșitul de săptămână. "Ne bucurăm de un grad de ocupare, în medie pe luna august, de 85%. Clienţii sunt preponderent români, 5% sunt clienţi străini", transmite Gabriel Roşca, director de hotel.

Ca o noutate, unele hoteluri au şi facilităţi pentru turiştii care prezintă dovada vaccinării, cum ar fi program exclusiv la piscină sau SPA. Prețul cazării în Poiana Brașov, pentru două zile de weekend, pornește de la 200 de lei, pentru o cameră dublă, într-o pensiune cu trei stele și ajunge la peste 1400 de lei, într-un hotel cu patru stele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Staţiunile de la munte, preferate de turişti chiar şi în sezonul estival. Hotelurile din Poiana Braşov rezervate în proporţie de 85%