Antena Meniu Search
x

Ștefan Bănică sărbătorește 15 ani de concerte de Crăciun

Ștefan Bănică sărbătorește 15 ani de Concerte extraordinare de Crăciun! Seara trecută, artistul a urcat din nou pe scenă pentru primul spectacol din acest sezon.

Vezi și

Ștefan Bănică sărbătorește 15 ani de Concerte extraordinare de Crăciun! Seara trecută, artistul a urcat din nou pe scenă pentru primul spectacol din acest sezon.

60 de concerte de sărbători susţinute cu casa închisă, fără întrerupere din anul 2002 şi până acum, la Sala Palatului. 116 ore de muzică live şi aproape 300 de mii de spectatori. Toate acestea fac Concertul de Crăciun Ştefan Bănică să fie cel mai aşteptat eveniment al lunii decembrie în România.

"Concertul de Crăciun nu mai e de mult un simplu concert. A devenit o stare de spirit ceea ce e extraordinar. Oameni de toate vârstele rezonează la unison şi asta e minunat şi unic. Concertul reprezintă o experienţă unică pentru spectatori: muzica live, ecrane uriaşe, efecte speciale, invitaţi-surpriză, zeci de dansuri şi interpretări impresionante. Însă, în spatele spectacolului este o întreagă maşinărie", a spus Stefan Banica.

Anul acesta, nu numai bucureştenii vor intra în spiritul sărbătorilor alături de Ştefan Bănică. Pentru prima oară, concertul de Crăciun susţinut de artist va ajunge pe 12 decembrie, şi la Cluj. Juratul de la X Factor va petrece acasă ziua de Crăciun.

"De Craciun, stau acasa alaturi de familia mea. Indiferent ce-ar fi, nu există concert, nu există nimic altceva. De Crăciun, stau altături de ai mei. Iar pentru noul an vreau să fiu sănătos, să mă bucur de viaţă, să mă bucur de ai mei, să mă bucur de ceea ce fac şi dacă pot să-i bucur şi pe alţii cu atât mai bine", a spus Stefan Banica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ștefan Bănică sărbătorește 15 ani de concerte de Crăciun