Antena Meniu Search
x

Video Strada din România unde poliţiştii sunt nevoiţi să le spună şoferilor că pot depăşi liniştiţi linia continuă. Cum este posibil

Situaţie absurdă, în Buzău. O stradă care traversează jumătate de oraş a fost marcată cu line dublă continuă. Şoferii s-au trezit că nu mai pot ajunge acasă sau la locul de muncă decât după un lung ocol. Însă marcajul a fost trasat de muncitori fără încuvinţarea Poliţiei Rutere. Acum, agenţii se văd nevoiţi să le spună şoferilor că pot depăşi liniştiţi linia continuă, până când marcaleje vor fi remediate.

de Redactia Observator

la 25.11.2021, 09:09

Vezi și

Încălcări ale liniei duble continue se produc frecvent pe strada Transilvaniei din Buzău. Se întâmplă în dreptul a cel puţin cinci intersecţii cu străzi adiacente, dar şi la porţile de acces ale firmelor. Drumul a fost modernizat recent, iar constructorul a trântit o linie dublă continuă care pare că nu se mai termină. 

''Era linie întreruptă înainte. Da, dar acum dacă a făcut, mașinile tot așa trec.'' 

Şoferii nu sunt sancţionaţi de agenţii care cunosc situaţia

Poliţia Rutieră spune că a dat aviz negativ pentru trasarea acestui marcaj. Însă firma care s-a ocupat de lucrări nu a primit vestea la timp şi s-a apucat de lucru. Aşa că şoferii care încalcă linia sunt lăsaţi în pace de agenţi. 

Pe acelaşi subiect

cms. șef Silviu Dinu, Poliția Rutieră Buzău: Ne dorim să ajungem la o soluţie care să fie atât în interesul cetăţenilor, dar şi în conformitate cu prevederile legale.

Numai că în trafic, şoferii nu ştiu ce să mai creadă.

''La o adică, dacă vrea să-ți ia permisul, ți-l ia. De exemplu, eu trebuie să fac stânga. Mi-e și frică să fac. Dacă mă vede poliția, îmi ia permisul. Linia e linie.'' 

"E foarte greu. Suntem obligați să facem ilegalități.'' 

Reprezentanţii Primăriei, beneficiarul lucrării de modernizare, au anunţat organizarea unei şedinţe speciale în care se va discuta situaţia de pe strada Transilvaniei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Strada din România unde poliţiştii sunt nevoiţi să le spună şoferilor că pot depăşi liniştiţi linia continuă. Cum este posibil