Antena Meniu Search
x

SUBIECTE BAC 2017: Barem de corectare pentru proba scrisă la Limba şi literatura română din SESIUNEA SPECIALĂ

SUBIECTE BAC 2017. Ministerul Educaţiei a publicat baremul de corectare pentru proba scrisă la Limba şi literatura română din sesiunea specială.

REZULTATE BAC 2017 EDU.RO Rezultatele sesiunii de BACALAUREAT 2017 sunt afişate pe 5 iulie PE SITE-UL NOSTRU şi AICI.

SUBIECTE BAC 2017. Ministerul Educaţiei a publicat baremul de corectare pentru proba scrisă la Limba şi literatura română din sesiunea specială.

SUBIECTE BAC 2017. Peste 250 de elevi s-au înscris în vederea participării la sesiunea specială a examenului național de Bacalaureat, respectiv a Evaluării Naționale la clasa a VIII-a (EN VIII). Cele două sesiuni sunt organizate pentru componenții loturilor olimpice care vor reprezenta România, în lunile iunie și iulie, în competițiile internaționale pe discipline și în concursurile sportive, dar și pentru absolvenții de liceu care vor susține examen de admitere la universitățile din străinătate.

VEZI BAREM DE CORECTARE LIMBA ROMÂNĂ - SESIUNE SPECIALĂ

SUBIECTE BAC 2017. Sesiunea specială a examenului de Bacalaureat 2017 s-a desfășurat la Colegiul Național 'Mihai Viteazul' din Ploiești, în perioada 29 mai - 9 iunie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » SUBIECTE BAC 2017: Barem de corectare pentru proba scrisă la Limba şi literatura română din SESIUNEA SPECIALĂ