Succes NEAŞTEPTAT! Un pictor a devenit CHEF cu stea Michelin
Ce au în comun bucătăria românească şi cea italiană? Un bucătar îndrăgostit de mâncarea noastră, care, la rândul lui, vrea să îi cucerească pe gurmanzii români. Marcello Trentini este cheful italian care a ajuns să obţină o stea Michellin, fără vreo şcoală de specialitate. A urmat o facultate de arte, iar ulterior şi-a dat seama că locul lui este în bucătărie.
Ce au în comun bucătăria românească şi cea italiană? Un bucătar îndrăgostit de mâncarea noastră, care, la rândul lui, vrea să îi cucerească pe gurmanzii români. Marcello Trentini este cheful italian care a ajuns să obţină o stea Michellin, fără vreo şcoală de specialitate. A urmat o facultate de arte, iar ulterior şi-a dat seama că locul lui este în bucătărie.
Faceţi cunoştinţă cu Marcello Trentini, un chef de origine italiană cu o stea Michelin, care promite să îi cucerească pe români cu preparatele sale inedite. Proaspăt ajuns în Bucureşti astăzi, ne-a dezvăluit câteva dintre secretele lui.
Pasiunea pentru gătit a dobândit-o încă din copilărie, atunci când experimenta tot felul de preparate pentru familia lui. Totuşi, cariera l-a condus către artă. Mult mai târziu, a ajuns să lucreze într-un restaurant.
Nu se gândea vreodată că pictura, prima sa pasiune, îl va conduce către o stea Michelin. Marcello recunoaşte că şi el a fost cucerit. De mâncarea românească.
Marcello va rămâne în România încă două zile şi îi va încânta pe gurmanzii români cu delicatese alese.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰